Dress your heroes

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die lekker draagt en van hoge kwaliteit is, daar helpen we u graag bij. Lunika werkt samen met een selectie duurzame merken en zorgt ervoor dat alle bedrijfskleding professioneel wordt voorzien van uw logo.

Bedrijfskleding Soest
Bedrijfskleding

Comfortabel en duurzaam

T-SHIRTS EN POLO’S

Onze premium t-shirts en polo’s zorgen voor een professionele uitstraling naar uw klanten toe. Ze worden voorzien van uw logo door middel van een kwaliteitsbedrukking of borduring. We hebben een eigen selectie gemaakt binnen de merken Clique, Craft en Santino.

Voor de wat frissere dagen

HOODIES EN SWEATERS

Voor zowel dames als heren hebben we een mooi assortiment hoodies en sweaters van zware kwaliteit. Zo zien uw werknemers er op en top uit op de dagen dat het wat frisser weer is. In diverse kleuren leverbaar zodat we altijd een bijpassend exemplaar hebben dat aansluit bij uw huisstijl.

clique hoodie 800x534 1 Bedrijfskleding
clique jassen 800x534 1 e1631706550700 Bedrijfskleding

Ook buitenshuis professioneel

JASSEN EN BODYWARMERS

Werkt uw personeel veel buiten? Onze duurzame jacks en bodywarmers zorgen voor een professionele uitstraling naar uw klanten toe. Een goede bedrukking of borduring maakt het helemaal af.

Voor het zwaardere werk

WERKKLEDING

Voor het zwaardere werk bieden we een assortiment werkkleding als werkbroeken, werkjassen en signaalkleding. Maar ook voor bedrijfs- en sport evenementen leveren we bijvoorbeeld hesjes.

jobman werkkleding 800x534 1 Bedrijfskleding

Offerte

Voor mooie en duurzame geschenken of bedrijfskleding voor uw medewerkers bent u bij Lunika aan het juiste adres. We denken vrijblijvend met u mee over een passend cadeau(pakket) of de ideale bedrijfs-outfit. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje, we maken graag een mooi voorstel.

√ Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP