Uw "Chief Swag Officer"

Over Lunika

Duurzame geschenken en kleding voor werknemers. Aansluitend op uw huisstijl en voorzien van het bedrijfslogo. Lunika helpt om uw bedrijf of merk intern neer te zetten. Geef medewerkers het gevoel gewaardeerd te worden en meer betrokken te raken bij uw organisatie.

Er zijn letterlijk duizenden promotionele producten op de markt die door bedrijven als (relatie)geschenk worden ingezet. Het kost veel tijd om de juiste producten te selecteren en de kwaliteit is over het algemeen teleurstellend. Als gevolg belanden deze producten snel bij het grofvuil en belasten daarmee onnodig het milieu. Lunika heeft het uitzoekwerk al gedaan door te werken met een select aantal producten van duurzame merken. Producten die graag gebruikt worden, lang meegaan, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk zijn. Organisaties kunnen ons beschouwen als hun ‘Chief Swag Officer’.

Duurzame producten

Wij werken uitsluitend met speciaal geselecteerde kwaliteitsproducten van duurzame merken.

Verpakking op maat

Verpakkingen kunnen we op maat en volledig in uw huisstijl maken. Ook in kleine aantallen.

Hoogwaardige personalisatie

Voor bedrukking, borduring of gravering van uw logo of huisstijl werken we met de beste partners.

Vaste collectie

Al onze producten zijn en blijven lang in de collectie wat nabestellingen nog lang mogelijk maakt.

Opslag en fullfillment

Geen ruimte? Geen probleem! Wij kunnen de opslag en distributie van uw pakketten verzorgen.

Eigen ontwerpstudio

We ontwerpen in onze eigen studio maar kunnen ook samenwerken met uw reclamebureau.

Missie

Onze missie is het helpen van organisaties bij het creëren van betrokken medewerkers. Dit doen wij door pakketten aan te bieden die zijn samengesteld uit duurzame branded producten. Producten voor op kantoor, maar die ook in de privésfeer graag gebruikt worden. Ideaal als welkomstgeschenk, als presentje ter waardering of bij een jubileum.

Visie

Onze visie is dat medewerkers ‘fans’ worden van de organisaties waar ze werken. Ze voelen zich welkom en gewaardeerd. Ze dragen met trots het bedrijf of merk uit door met plezier de producten te gebruiken die ze van hun werkgever hebben gekregen. Doordat de producten lang meegaan wordt tevens verspilling tegengegaan en het milieu minder belast.

Duurzaam

Wij leveren niet alleen duurzame producten. Ook bouwen wij aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers en leveranciers. Zo werken we optimaal samen en maken we elkaar elke dag een stukje beter.

Kwaliteit

Wij leveren waarde aan klanten, medewerkers en anderen. Kwaliteit wordt getoond op vele manieren: door producten en diensten te verkopen die een werkomgeving tot stand brengen waarin medewerkers opbloeien.

Betrokken

We hebben oog voor de belangen van anderen, gaan samenwerkingen aan, bewegen mee met ontwikkelingen en kijken naar de toekomst. Voor ons betekent ‘betrokken’ ook toewijding aan onze klanten en leveranciers.

Offerte

Voor mooie en duurzame geschenken of bedrijfskleding voor uw medewerkers bent u bij Lunika aan het juiste adres. We denken vrijblijvend met u mee over een passend cadeau(pakket) of de ideale bedrijfs-outfit. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje, we maken graag een mooi voorstel.

√ Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP