Er zijn letterlijk duizenden promotionele producten op de markt die door bedrijven als (relatie)geschenk worden ingezet. Het kost veel tijd om de juiste producten te selecteren en de kwaliteit is over het algemeen teleurstellend. Als gevolg belanden deze producten snel bij het grofvuil en belasten daarmee onnodig het milieu. Lunika heeft het uitzoekwerk al gedaan door te werken met een select aantal producten van duurzame merken. Producten die graag gebruikt worden, lang meegaan, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk zijn. Organisaties kunnen ons beschouwen als hun ‘Chief Swag Officer’.

Onze voordelen

Missie

Onze missie is het helpen van organisaties bij het creëren van betrokken medewerkers. Dit doen wij door pakketten aan te bieden die zijn samengesteld uit duurzame branded producten. Producten voor op kantoor, maar die ook in de privésfeer graag gebruikt worden. Ideaal als welkomstgeschenk, als presentje ter waardering of bij een jubileum.

Visie

Onze visie is dat medewerkers ‘fans’ worden van de organisaties waar ze werken. Ze voelen zich welkom en gewaardeerd. Ze dragen met trots het bedrijf of merk uit door met plezier de producten te gebruiken die ze van hun werkgever hebben gekregen. Doordat de producten lang meegaan wordt tevens verspilling tegengegaan en het milieu minder belast.

Onze kernwaarden