Welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers.

Geef nieuwe medewerkers een warm welkom met een mooi pakket op de eerste werkdag.

Welkomstpakket nieuwe medewerker
onboarding

Welkomstpakketten

Onze welkomstpakketten zijn een perfect geschenk bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker. Dat geeft niet alleen een positief gevoel, maar draagt ook bij aan het imago van uw bedrijf.

Maatwerk

We ontwerpen welkomstpakketten die perfect passen bij de identiteit en huisstijl van uw organisatie. Of het nu gaat om een traditionele uitstraling of een moderne look, ons creatieve team staat paraat om uw ideeën tot leven te brengen.

Personalisatie en Inhoud

Of het nu gaat om bedrijfsspecifieke kleding, materialen, nuttige informatie of gepersonaliseerde geschenken, we zorgen ervoor dat elk pakket uniek is. Ook de doos wordt op maat gemaakt en voorzien van uw branding.

Decoratie en Assemblage

Ons team verzorgt het volledige proces van de decoratie en assemblage van de welkomstpakketten. We zorgen ervoor dat elk item zorgvuldig wordt geplaatst en dat de presentatie onberispelijk is.

Logistiek en Fulfilment

Verzending naar uw bedrijf of rechtstreeks naar de medewerkers zelf behoort tot de mogelijkheden. Geen ruimte op kantoor? We kunnen de pakketten ook opslaan in ons beveiligde magazijn.

Voorbeeld welkomstpakket
Merken

Onze partners in kwaliteit

Senator
Mepal
Thule
Santino
Parker
Moleskine
Jobman
Craft
Clique
Case Logic
CamelBak
Blåkläder
Verwelkom nieuwe medewerkers

Ook een professionele onboarding?

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.
Welkomstpakket ADMWelkomstpakket VX Company