Rey Core requires Rey Theme to be active.

Pakketten

De inhoud verschilt per klant en stellen we op maat voor u samen. Typische producten voor in een pack zijn:

  • een persoonlijke brief of kaartje;
  • notitieboekje;
  • pen of potlood;
  • een drinkfles en/of mok;
  • t-shirt.

Per bestelling bekijken we welke maat doos het beste past en nemen deze op in de aanbieding.

We maken ieder pakket volledig op maat en de prijs hangt af van vele factoren als het aantal, de kleuren van het logo, de decoratiemethode en de geselecteerde inhoud. Er is voor ieder budget wel een mooi pakket te maken.

Bestellen

Onze minimum bestelhoeveelheid is 50 stuks. Dat geldt zowel voor pakketten als individuele producten. De redenen hiervoor zijn de opstartkosten en de minimale bestelgrootte voor gepersonaliseerde producten bij onze eigen leveranciers.

Nee het is ook mogelijk om losse producten te bestellen.

Hoe meer producten u bestelt, hoe lager de prijs. Wij adviseren u graag over het optimale aantal pakketten.

Wanneer de betaling is ontvangen, duurt het gemiddeld 3-4 weken voordat de pakketten bij u in huis zijn. Spoedleveringen zijn in overleg mogelijk.

We sturen u eerst een offerte met een ontwerpvoorstel. Na uw goedkeuring op de offerte, maken we de detailontwerpen en zorgen we voor de verdere afhandeling, samenstelling en verzending.

Verzending & Fullfillment

We verzenden wereldwijd en regelen alle zaken rondom import, belastingen en documentatie.

Alle pakketten pakken we voor u in en verzenden deze naar uw kantoor of rechtstreeks naar de medewerkers. Kiest u ervoor om dat zelf te doen, dan versturen we de producten los naar uw kantoor.

Dat kunnen we zeker! We bieden opslag en fulfilment opties voor klanten met groot volume orders. Vanuit onze opslagruimte verzenden we internationaal. Dat kan in bulk naar uw kantoor of rechtstreeks naar de medewerkers zelf.