Welkomstpakketten

Geef nieuwe medewerkers een warm welkom met een welkomstpakket in uw huisstijl. Vol duurzame producten die zij dagelijks gebruiken voor het uitoefenen van hun functie.

 

DSCF4583 1200x800 1 Welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers

Geef een geweldige eerste indruk

Onboarding 2.0

De eerste werkdag is altijd een bijzonder moment. Maak dit nog specialer met een “unboxing experience” die nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis laat maken met de organisatie.

Een welkomstpakket vol met duurzame producten, voorzien van uw logo en verpakt in een op maat gemaakte doos.

Producten die lang meegaan

Duurzame inhoud

Kwaliteitsproducten die uw medewerkers graag gebruiken. De inhoud wordt met u op maat samengesteld zodat het pakket uniek is voor uw organisatie. 

Kijk voor ideeën maar eens op onze blog post: 3 essentiële onderdelen van een welkomstpakket.

DSCF4569 1200x800 1 Welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers

Onze diensten

Laat ons het zware werk doen

Samenstelling

Op basis van uw organisatie en type medewerkers helpen wij u het perfecte pakket samen te stellen. Natuurlijk zorgen we qua kleurstelling voor een perfecte aansluiting bij uw huisstijl. Heeft u zelf al helemaal een idee? Wij realiseren het graag!

Ontwerp

Van plaatsing van uw logo tot het ontwerpen van de verpakking. Lunika regelt alles. Heeft u speciale eisen ten aanzien van kleuren en lettertypes? Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van uw huisstijl.

Fullfillment

Verlies geen kostbare kantoor- of opslagruimte. Lunika kan bij grotere aantallen de pakketten voor u opslaan en in delen uitleveren. Ook is het mogelijk om de pakketten door ons rechtstreeks naar uw medewerkers te sturen.

Offerte

Voor mooie en duurzame geschenken of bedrijfskleding voor uw medewerkers bent u bij Lunika aan het juiste adres. We denken vrijblijvend met u mee over een passend cadeau(pakket) of de ideale bedrijfs-outfit. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje, we maken graag een mooi voorstel.

√ Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP