Rey Core requires Rey Theme to be active.
uni life producten 1020x800 1 Thuiswerkpakketten

Thuis maar toch op kantoor

EEN onvergetelijk pakket

Medewerkers die thuiswerken missen vaak de binding met kantoor. Hoe mooi is het dan om ze te verblijden met een persoonlijk thuiswerkpakket? Zeker door Corona (Covid-19) zijn steeds minder collega’s op kantoor. Lunika helpt bij het samenstellen van het perfecte thuiswerkpakket vol duurzame producten die ze kunnen gebruiken voor hun werk. Volledig in de eigen huisstijl en voorzien van uw logo. Zo vergeten ze u nooit!

Producten die lang meegaan

Duurzame inhoud

Kwaliteitsproducten die uw medewerkers graag gebruiken. De inhoud wordt met u op maat samengesteld zodat het pakket uniek is voor uw organisatie. 

Kijk voor ideeën maar eens op onze blog post: 3 essentiële onderdelen van een welkomstpakket.

DSCF4569 1200x800 1 Thuiswerkpakketten

Onze diensten

Laat ons het zware werk doen

Samenstelling

Op basis van uw organisatie en type medewerkers helpen wij u het perfecte pakket samen te stellen. Natuurlijk zorgen we qua kleurstelling voor een perfecte aansluiting bij uw huisstijl. Heeft u zelf al helemaal een idee? Wij realiseren het graag!

Ontwerp

Van plaatsing van uw logo tot het ontwerpen van de verpakking. Lunika regelt alles. Heeft u speciale eisen ten aanzien van kleuren en lettertypes? Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van uw huisstijl.

Fullfillment

Verlies geen kostbare kantoor- of opslagruimte. Lunika kan bij grotere aantallen de pakketten voor u opslaan en in delen uitleveren. Ook is het mogelijk om de pakketten door ons rechtstreeks naar uw medewerkers te sturen.