Geschenken voor medewerkers

Voor iedere gelegenheid een mooi geschenk. Of het nu gaat om een welkomstpakket, een jubileum of zomaar een bedankje: Lunika helpt met het op maat samenstellen van geschenken voor medewerkers.

Geschenken voor medewerkers
DSCF4583 1200x800 1 geschenken voor medewerkers

Voor een geweldige onboarding

WELKOMSTPAKKETEN

Geef nieuwe medewerkers een warm ontvangst door ze een mooi welkomstpakket te verstrekken. In het pakket zitten duurzame producten voorzien van uw logo en in de kleuren van uw huisstijl. Verpakt in een op maat gemaakte geschenkdoos.

Ook voor thuis de essentiële tools

THUISWERK PAKKETTEN

Geef uw medewerkers een branded thuiswerkpakket, vol met essentiële producten die ze nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo houden ze binding met uw bedrijf, zeker nu thuiswerken de nieuwe norm is geworden.

DSCF4569 1200x800 1 geschenken voor medewerkers
Rebranding

Lanceer je huisstijl eerst intern

REBRANDING

Een nieuwe bedrijfsnaam of huisstijl? Introduceer deze dan eerst intern met een branded pakket vol producten voor dagelijks gebruik op kantoor. Zo maken uw medewerkers als eerste kennis met de nieuwe branding.

Vier het met een mooi geschenk

JUBILEUM

Is iemand jarig, een aantal jaar in dienst of bestaat uw bedrijf een bepaalde periode? Verras uw medewerkers dan met een mooi branded geschenk. Bij bepaalde producten kan zelfs de naam van de medewerker worden aangebracht zodat het een nog persoonlijker kado wordt.

luxurious rollerball pen on a wooden background PXF9Z7Q 1119x800 1 geschenken voor medewerkers
kerst doos 1200x800 1 geschenken voor medewerkers

Vier de feestdagen in stijl

KERSTPAKKETTEN

Bij Lunika geen standaard Kerstpakket met wijn en nootjes, maar een maatwerk doos gevuld met premium producten met uw bedrijfslogo. Wij helpen u graag met het samenstellen van het ultieme kerstgeschenk.

Offerte

Voor mooie en duurzame geschenken of bedrijfskleding voor uw medewerkers bent u bij Lunika aan het juiste adres. We denken vrijblijvend met u mee over een passend cadeau(pakket) of de ideale bedrijfs-outfit. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje, we maken graag een mooi voorstel.

√ Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP