REWARD YOUR HEROES

Duurzame geschenken voor medewerkers

Voor iedere gelegendheid een mooi geschenk. Of het nu gaat om een welkomstpakket, een jubileum of zomaar een bedankje: Lunika helpt met het op maat samenstellen van het perfecte presentje.

WELKOM

Welkomstpakketten met een wow-factor

Geef nieuwe medewerkers een warm ontvangst door ze een mooi welkomstpakket te verstrekken. In het pakket zitten duurzame producten voorzien van uw logo en in de kleuren van uw huisstijl. Verpakt in een op maat gemaakte geschenkdoos.

ZELF SAMENSTELLEN

THUISWERKEN

Pakketten voor thuiswerkers

Geef uw medewerkers een branded thuiswerkpakket, vol met essentiƫle producten die ze nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo houden ze binding met uw bedrijf, zeker nu thuiswerken de nieuwe norm is geworden.

REBRANDING

Introduceer je merk of huisstijl eerst intern

Een nieuwe bedrijfsnaam of huisstijl? Introduceer deze dan eerst intern met een branded pakket vol producten voor dagelijks gebruik op kantoor. Zo maken uw medewerkers als eerste kennis met de nieuwe branding.

JUBILEUM

Vier het met een mooi geschenk

Is iemand jarig, een aantal jaar in dienst of bestaat uw bedrijf een bepaalde periode? Verras uw medewerkers dan met een mooi branded geschenk. Bij bepaalde producten kan zelfs de naam van de medewerker worden aangebracht zodat het een nog persoonlijker kado wordt.

FEESTDAGEN

Kerstpakketten in stijl

Bij Lunika geen standaard Kerstpakket met wijn en nootjes, maar een maatwerk doos gevuld met premium producten met uw bedrijfslogo. Wij helpen u graag met het samenstellen van het ultieme kerstgeschenk.

BEDANKJE

Gewoon, omdat ze het verdienen!

Tevreden medewerkers zijn betrokken medewerkers. Door ze af en toe eens te verrassen met een aardigheidje voelen ze zich gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld eens aan een Tony’s Chocolonely chocoladereep met een wikkel die wij geheel op maat ontwerpen in uw huisstijl.

UIT DIENST

Laat een onuitwisbare indruk achter

Gaat uw medewerker met pensioen of verlaat deze na een lang dienstverband uw organisatie? Een mooi geschenk laat ze nog eens aan u terug te denken. Voorzien van uw logo zodat uw naam of merk zelfs buiten de organisatie promotie maakt.