DRESS YOUR HEROES

Bedrijfskleding met logo

Kleding die lekker draagt en van hoge kwaliteit is, daar helpen we u graag bij. Lunika werkt samen met een selectie duurzame merken en zorgt ervoor dat alle kleding professioneel wordt voorzien van uw bijdrijfslogo.

Bedrijfskleding met logo


T-SHIRTS EN POLO’S

Comfortabel en duurzaam

Onze premium t-shirts en polo’s zorgen voor een professionele uitstraling naar uw klanten toe. Ze worden voorzien van uw logo door middel van een kwaliteitsbedrukking of borduring. We hebben een eigen selectie gemaakt binnen de merken Clique, Craft en Santino.

T-shirt of polo als bedrijfskleding met logo
Hoodies of sweaters als bedrijfskleding met logo


HOODIES EN SWEATERS

Voor de wat frissere dagen

Voor zowel dames als heren hebben we een mooi assortiment hoodies en sweaters van zware kwaliteit. Zo zien uw werknemers er op en top uit op de dagen dat het wat frisser weer is. In diverse kleuren leverbaar zodat we altijd een bijpassend exemplaar hebben dat aansluit bij uw huisstijl.

JASSEN EN BODYWARMERS

Ook buitenshuis professioneel

Werkt uw personeel veel buiten? Onze duurzame jacks en bodywarmers zorgen voor een professionele uitstraling naar uw klanten toe. Een goede bedrukking of borduring maakt het helemaal af.

Jassen of jacks als bedrijfskleding met logo
Werkbroeken als bedrijfskleding met logo


WERKKLEDING

Voor het zwaardere werk

Voor het zwaardere werk bieden we een assortiment werkkleding als werkbroeken, werkjassen en signaalkleding. Maar ook voor bedrijfs- en sport evenementen leveren we bijvoorbeeld hesjes.