+31 (0)35 6669774

Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo
bedrijfskleding bedrukken bedrijfskleding met logo

Duurzaam bedrukt

bedrijfskleding met logo bedrukken

Met precisie geborduurd

Bedrijfskleding met logo borduren

bedrijfskleding borduren bedrijfskleding met logo

T-shirts

POLO shirts

sweaters

Jassen

werkbroeken

sokken

5/5

Personal Fitness Soest

5/5

EI EI EI

Wij hebben geen kleding op voorraad omdat al onze opdrachten maatwerk zijn. De kleding wordt op de huisstijl afgestemd en bestellen we voor iedere klant individueel bij verschillende leveranciers.

Vanaf het moment van bestellen rekenen we inclusief bedrukking of borduring ongeveer 2-3 weken levertijd. 

Dat is geheel afhankelijk van de gekozen kleding. Maar ook de bedrukking of borduring speelt een rol. Aan de hand van uw logo en de hoeveelheid kleuren kunnen we bepalen wat de meest mooie manier van decoreren is.

Bel of mail ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Dat is helaas niet mogelijk. We zijn zelf geen kleding drukkerij of borduurder. We werken samen met de beste partners voor het mooiste resultaat. Om dit te bereiken leveren we zelf ook de kleding.

Onze ervaring leert dat bedrukte kleding gemiddeld 1,5 mee gaat bij normaal gebruik en gewassen volgens de voorschriften. 

Bij normaal gebruik wordt de kleding 1 maal per week gewassen volgens de wasvoorschriften.

Een borduring blijft in de regel het mooiste, maar die kunnen niet op alle kledingstukken worden toegepast.

Wij ontvangen graag een EPS, AI, of PDF bestand van uw logo.

Vermeld altijd de PMS-kleuren (pantone nummer) van uw logo. Dit logo kunt u opvragen bij uw huisdrukkerij of bij uw reclamebureau.

Heeft u geen mogelijkheid om uw logo volgens bovenstaande specificaties aan te leveren dan kunnen we tegen meerkosten uw logo omzetten.

U ontvangt altijd een digitale proef ter goedkeuring voordat we de kleding laten bedrukken of borduren.

Dat is niet noodzakelijk, maar onze ervaring is dat de druk- of borduringskosten in verhouding erg hoog zijn bij minder dan 10 stuks.

Alleen bij grotere bestellingen is het mogelijk om vooraf pasmaten te ontvangen. Normaal gesproken werken we met maattabellen van de fabrikanten en kan zo ook de juiste maat worden bepaald.

Dat hangt geheel af van het soort logo en het type kledingstuk. We zullen altijd kijken wat het beste past bij de huisstijl en de mogelijkheden qua decoratie.

Offerte

TOP