CONNECT YOUR HEROES

Thuiswerkpakketten op maat

Nu steeds meer mensen thuiswerken is het van belang dat medewerkers binding blijven houden met de organisatie. Lunika helpt bij het op maat samenstellen van het ideale thuiswerkpakket.

  • Leverbaar vanaf 50 stuks
  • Volledig maatwerk

  • Kwaliteitsproducten en merken

EEN ONVERGETELIJK PAKKET

Thuis maar toch op kantoor

Medewerkers die thuiswerken missen vaak de binding met kantoor. Hoe mooi is het dan om ze te verblijden met een persoonlijk thuiswerkpakket? Zeker door Corona (Covid-19) zijn steeds minder collega’s op kantoor.

Lunika helpt bij het samenstellen van het perfecte thuiswerkpakket vol duurzame producten die ze kunnen gebruiken voor hun werk. Volledig in de eigen huisstijl en voorzien van uw logo. Zo vergeten ze u nooit!

ZELF SAMENSTELLEN
Thuiswerk producten

DUURZAME INHOUD

Producten die lang meegaan en echt gebruikt worden

Kwaliteitsproducten die uw medewerkers graag gebruiken. De inhoud wordt met u op maat samengesteld zodat het pakket uniek is voor uw organisatie. Producten die vaak worden toegevoegd zijn:

– Drinkwaren (bekers, waterflessen, glazen)
– Schrijfwaren (notitieboekjes, pennen)
– Kleding (t-shirt, sweater, cap)

WIJ VERZORGEN ALLES

Laat ons het zware werk doen

Samenstelling

Op basis van uw organisatie en type medewerkers helpen wij u het perfecte pakket samen te stellen. Natuurlijk zorgen we qua kleurstelling voor een perfecte aansluiting bij uw huisstijl. Heeft u zelf al helemaal een idee? Wij realiseren het graag!

Ontwerp

Van plaatsing van uw logo tot het ontwerpen van de verpakking. Lunika regelt alles. Heeft u speciale eisen ten aanzien van kleuren en lettertypes? Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van uw huisstijl.

Fulfilment

Verlies geen kostbare kantoor- of opslagruimte. Lunika kan bij grotere aantallen de pakketten voor u opslaan en in delen uitleveren. Ook is het mogelijk om de pakketten door ons rechtstreeks naar uw medewerkers te sturen.